Dr. Komáromi Erzsébet Anna

belgyógyász-gasztroenterológus főorvos, háziorvos

Szakvizsgák: Belgyógyászat SZOTE 2001
Gasztroenterológia SOTE 2005
Családorvostan POTE 2010
Gazdasági Manager, Üzleti Mesterképzés MBA 2006 Budapesti Műszaki Egyetem
Nyelvtudás: angol felsőfokú, román felsőfokú, német alapfokú

1993-ban diplomáztam a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetem általános orvosi karán.

1994-2006 között Veszprém Megyei Kórház Belgyógyászati Osztályán dolgoztam, 2001-ben belgyógyászatból, 2005-ben gasztroenterológiából , 2010-ben családorvoslásból tettem szakvizsgát, mindhármat kiváló eredménnyel.

2006-ban a Budapesti Műszaki Egyetemen gazdasági manager és üzleti mesterképzés szakán diplomáztam.

2006-2018 között  gasztroenterológus szakorvosként dolgoztam Várpalotán, a Gasztroenterologia Szakambulanciát vezettem.

2012 decembere óta az Ajkai Magyar Imre kórház főigazgatójának felkérésére részt veszek a Gasztroenterologia Szakambulancia munkájában.

2020 január óta Székesfehérváron a Life Központban fogadjuk betegeinket gasztroenterologiai magánrendelésen.

Rutinszerűen , nagy számban végzünk gyomor- és vastagbéltükrözéseket, ezek során szükség esetén beavatkozások történnek /szövettani mintavételek, polypok eltávolítása/.

Munkánk során különös figyelmet kapnak a gyulladásos bélbetegeink /colitis ulcerosa vagy Crohn betegségben szenvedő betegeink /, akiket szükség esetén soron kívül fogadunk a rendelésen, emellett gondozzuk, rendszeresen kontrolláljuk a különböző krónikus emésztőszervi betegeinket úgy szakrendelésen, mint a szükséges rendszeres endoscopos vizsgálatokat elvégezzük.

A betegeket ellátjuk étrendi, életmódbeli javaslatokkal, amennyiben erre szükség van.

Nagy hangsúlyt fektetünk a betegek tájékoztatására endoscopos vizsgálatok előtt, ezzel is segítve a vizsgálatokra való minél jobb előkészületet, illetve így nagy fokban csökken a betegek félelemérzete, szorongása is ezen beavatkozásoktól.

2008 01.01-től Várpalota 1.sz. háziorvosi praxist működtetem, 2300 beteget látunk el két asszisztensemmel: Szűcs-Németh Ramóna és Penczné Szabó Andrea.

Rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre, több alkalommal volt lehetőségem külföldi nagy szakmai kongresszusokon részt venni, a hazai szakmai kongresszusokat pedig rendszeresen látogatom úgy a gasztroenterológia, mint az általános belgyógyászat és a családorvoslás területén.

Az itt szerzett tudást próbálom hasznosítani minden rendelésemen a gyógyító munkám során.

Önéletrajz